Jobbmöjligheter
på Staples.

Upptäck alla fantastiska möjligheter.

Staples är så mycket mer än du kanske någonsin har kunnat föreställa dig. Om du tittar lite närmare på vad vårt företag har att erbjuda kommer du att upptäcka att det finns gott om möjligheter för dig att utvecklas.

Eftersom vi är världens största kontorsmaterialföretag, världens 2:a största e-handelswebbplats och en pålitlig leverantör av kontorslösningar är Staples ett välkänt namn i mer än 26 länder. Det faktum att vi arbetar över hela världen har format vår syn på företagande, och efter hand som vi har växt har vi blivit mer och mer engagerade i de samhällen och miljöer där vi arbetar. Och oavsett om du jobbar i butik, online, mot företag som handlar via avtal eller inom någon av våra andra verksamheter, kommer du att få uppleva den unika energi och entusiasm som kännetecknar Staples.

På den här webbplatsen kan du se vad en karriär på Staples innebär. Om du vill bli en del av vårt team kan du använda jobbsökarverktyget, så dröjer det inte länge förrän du också säger ”det var enkelt”.

Close
Tuta om du är miljösmart! Vår nordamerikanska park av ellastbilar hjälper oss att minska vår bränsleförbrukning med cirka 9 500 liter (2 500 gallon) diesel per år.